dijous, 27 de gener del 2005

més cataLàTeX

Vaig aprofondint en el coneixement del gestor de continguts SPIP i trobo que és força potent. El lloc cataLàTeX va prenent forma.

Avui he investigat el tema de les paraules clau. Com que els articles estan sota una secció es pot fer difícil fer una navegació horitzontal, d'article d'una secció a article d'una altra secció. Per evitar-ho hi ha les paraules clau.
A cada article es poden associar diferents paraules clau que, si es comparteixen en diferents articles, permeten finalment anar d'un article amb una paraula clau a altres articles (de seccions diferents) amb la mateixa paraula clau. Ja us he embolicat oi?. Veiem-ne un exemple:

En un article de la secció 1 que tracta de PDF li associo la paraula clau PDF. A un altre article de la secció 3 on també es parla de PDF també li associo la paraula clau PDF. Doncs bé, quan un visitant està llegint el primer article, el de la secció 1, veu que hi ha un altre article, el de la secció 3, que també toca el tema PDF. Així, si vol, quan acabi de llegir se n'hi pot anar. Més clar, oi?

Proper pas: adjuntar fitxers. Ja us ho explicaré.