dissabte, 29 d’abril del 2006

La Catalana de Moodle,S.A.

L'altre dia llegia que el segon d'abord de Micro$oft va visitar Barcelona on presentà davant les patums de costum les seves meravelles i els va dir que els governs s'ho han de mirar molt abans de decantar-se pel programari lliure perquè el PL no crea empreses ni riquesa. Mentida.

Si vulgués, amb les ofertes que m'estan arribant, podria fundar una empresa, que s'anomenaria La Catalana de Moodle, i que es podria dedicar a muntar Moodles per entitats, fer cursos de formació del professorat, preparar materials i, en una paraula, moodlevangelitzar. Malauradament ni tinc esperit empresarial ni els encàrrecs tenen darrera una entitat amb molts diners, tants com per retirar-me.

Ara seriosament, déu-n'hi-do les ofertes que m'estan arribant. I de llocs ben diferents i amb força interès. Sembla que Moodle s'ha posat de moda, l'altre dia també en parlava un article d'El País i ja se sap que quan surts al papers ja existeixes. Ara només falta que qui s'ha d'assebentar se n'assebenti. El que passa és que deu tenir altres preocupacions i les mans ocupades urpant la cadira, no sigui que en una d'aquestes me'l fotin al carrer i hagi de treballar!