diumenge, 2 de desembre de 2007

Primera reunió de preparació de la MoodleMoot08

Divendres, a la vella universitat on tantes estones vaig passar (i alguna cosa hi vaig aprendre: amor, marxisme, biologia) es va fer la primera reunió per preparar la Moot de l'any que ve a Barcelona.

Ens va convocar la Lluïsa Nuñez de la UB i semblava la més decidia a tirar endavant l'esdeveniment. Hi assistiren un representant d'un moodle-partner, persones de totes les universitats amb més o menys representativitat, un representant del Departament d'Educació i tres membres de la comunitat moodler catalana: l'Àngels, la Irene i jo mateix.

Vam parlar dels grans temes que planteja una trobada a la que es preveu una gran afluència de gent, unes 500 persones en determinats moments per la gran extensió que té Moodle a casa nostra. Es definiren els grans eixos d'actuació i ens vam "apuntar" al que més gràcia ens feia. Els moodlers estem al comitè científic des d'on es farà el programa d'activitats.

Hi ha també persones encarregades de buscar locals cèntrics i infraestructura, de buscar recursos econòmics, de crear una web de publicació i de relació i, finalment, una miscel·lània per encabir el que quedi.

Van ser un parell d'horetes ben aprofitades d'on vaig treure la conclusió que la gent amb més empenta érem els que menys representativitat institucional teníem. Però érem els que teníem més ganes de fer la trobada.

Hem quedat que així que hi hagi un espai web ens hi retrobarem i començarem a fer-hi feina. Que n'hi ha un munt.
Publica un comentari a l'entrada