dissabte, 18 de febrer del 2006

Moodlextecmoot

En Jordi Perales està engrescant un grup de moodlers a fer una trobada d'usuaris de Moodle a nivell no universitari, és a dir, usuaris de peu. M'hi he apuntat de seguida perquè penso que pot ser molt interessant tenir aquesta trobada entre patidors de phobos.

Hi ha moltes coses a parlar: des de queixar-nos del servidor fins a compartir i comentar com ens ho fem per sortir-nos endavant amb les activitats, quines són les més interessants i útils per a cada edat/tipus d'estudiant, etc.

Per altra banda la setmana ha donat bastant de sí. Hi ha hagut un punt d'inflexió dimecres a la tarda en què s'han aclarit moltes coses i que m'ha donat una mica de tranquil·litat i pau d'esperit. No res de l'altre món, però com a mínim ha eliminat l'excés de neguit que arrossegava de dies.

Pel que fa a coses que he après/descobert només la possibilitat d'imprimir directament a la fotocopiadora de la feina. Una cosa genial: es tracta de connectar la fotocopiadora a la xarxa, instal·lar els drivers en un pc i a partir d'aquí controlar-la des d'un ordinador. Et permet imprimir els PDF en paper dina3 per les dues cares i en format de fulletó: impressionant. No has de fer cap muntatge estrany perquè tot t'ho organitza la màquina.