dijous, 23 de febrer del 2006

Millora

Potser és que el dia m'ha anat més bé, però la cosa sembla que millora.

Em primer lloc Wink ha funcionat, bé, de fet jo l'he fet funcionar, el programa ja anava bé. Tenia un projecte a mitges que avui he pogut arreglar i posar en funcionament . Es pot veure fent clic aquí i es tracta d'un principi de tutorial per a l'administració d'una base de dades mySql a través de myphpadmin.

Més coses: el curs eLearning amb Moodle té tanta acceptació que ara mateix que hauríem d'estar fent un xat només 15 participants hem fet petar el servidor i no la podem fer. Genial: molt punt cat però les màquines desballestades. I punt.

Continua el projecte de Mooldextecmoot. Avui he entrat al document i he vist que algú havia afegit com a participants el professorat dels Ices de les universitats. No ho entenc. Què estan fent per Moodle? Participen als fòrums donant savis consells siguin de tipus tècnic siguin de tipus pedagògic? Si l'estan fent servir tot el que aconsegueixen s'ho queden per a ells, ben guardadet suposo esperant a fer alguna publicació rimbombant i fastuosa que els asseguri el lloc. No tinc res contra les universitats i el seu professorat, al contrari, crec que, per exemple, des de la UJI estan fent un treball molt interessant i que reverteix en el conjunt de la comunitat d'usuaris. O des de la UPC que alliberen el resultat dels seus treballs (com l'internalmail o el dfwiki). O des de la UPF que alliberen funcionalitats noves i útils. Però de les altres, què en sabem? Què ofereixen al comú dels mortals? Han desenvolupat alguna cosa nova? Tenen resultats sobre quines són les activitats més reeixides i que val la pena impulsar?
No en sabem res.

Una frase que enganxo de tant en tant a la signatura dels correus:
My grandfather once told me there are two kinds of people:
Those who do the work and those who take the credit.
He told me to try to be in the first group; there was much less competition."
Indira Gandhi

Pel que fa a cataLaTeX el passat dimarts va tenir un pic de visites: 72 en un dia. I és que en Xurxo va publicar un post al seu blog parlant de l'article sobre transició de dipaositives, va contestar un dubte sobre presentacions amb LaTeX a la llista TeX on el citava i, a sobre, va aparèixer a mename.net, una mena de delicious en castellà amb 91 visites. Total: que ja quasibé arribo a les 3500 visites (recordeu que fa 2 setmanaes celebrava les 3000). Un "exitasso"