divendres, 23 de desembre del 2005

BcnMoodleBeer

Ahir a la tarda ens vàrem trobar 10 moodlers davant del Zuric. Els més matiners van ser en David Fernández i un company seu d'escola (ho sento, no recordo el nom) que se'm van acostar perquè em deurien conèixer per la foto. De seguida arribaren en Joan Codina amb el seu patinet, en Marc Alier que venia de compres, l'Àngels Mustienes i en Fermí Cueva (sense hàbit). Mentre començàvem a xerrar de com havia anat la Moodlemoot de les Canàries, on molts d'ells ja es van conèixer, esparàvem en Josep Ma.Fontana, que arribà una mica més tard, i en Jordi Vivancos que finalment pogué venir.

Quan hi vam ser tots ens n'anàrem a prendre la beer/cafè i allà començà la xerrera. De què vam parlar? De tot: del futur de Moodle, dels mòduls que s'estan desenvolupant i dels que ja funcionen, del futur de Moodle al nostre país tant a les universitats com a les escoles, d'ensenyament i recursos didàctics, de tecnologia educativa, de la tecnologia del passat, del present i del futur, de ciència-ficció, de com puja el jovent. Crec que no vam deixar de tocar cap tema tret dels del "cor" ( i perquè no vam tenir temps ;-).

Van ser tres horetes llargues intel·lectualment molt estimulants on cadascú parlà lliurement sobre el que pensava, es discutí ordenada i civilitzadament i no s'arribà a cap conclusió. Perfecte.

Tothom deia que ho havíem de repetir potser d'una manera més formal. Jo també hi estic d'acord, potser abans de l'estiu, quan tinguem més material per parlar (com ara la versió 1.6 que a lo millor incorpora el DFwiki d'en Marc).