dimarts, 21 d’octubre de 2008

MoodleMoot 2008: ja és aquí

El dijous 23/octubre, d'aquí a 2 dies, comença a Barcelona la MoodleMoot Espanya 2008 . Amb més de 400 assistents, serà la Moot més multitudinària de la història.

Qui no s'ha pogut inscriure a temps encara té una oportunitat: la MoodleMoot Virtual. Allí, cada presentació disposarà de fòrum propi on discutir amb els autors/es tot el que sigui pertinent. Les principals ponències es retransmetran via streaming, permetent seguir l'esdeveniment a distància. A més, gràcies a Sclipo Live (videoconferència bidireccional) també podran intervenir en directe en les preguntes de les ponències i en els tallers de l'esdeveniment.

Existiran també fòrums de dubtes atesos per experts (Dr. Moodle), de trobada entre professionals, sobre temes variats (MoodleCamp), enquestes, bases de dades (Com uses moodle?...) etc. Podran accedir a tots aquests recursos en el curs Comunitat de www.moodlemoot.net No hi ha excusa per a perdre's la moot d'aquest any. Ens veiem (ja sigui en presencial, blended o virtual) molt, molt aviat.

Ja està aquí la MoodleMoot Barcelona 2008.

MoodleMoot Barcelona 2008


Publica un comentari a l'entrada