diumenge, 12 de novembre de 2006

CataLàTeX torna a la normalitat

Després del brutal atac dels robots que van fer pujar de manera exagerada el nombre de visites a cataLàTeX durant el mes d'agost, setembre i principis d'octubre, ara sembla que se n'han cansat i torna la normalitat. La mitjana de visites s'ha tornat a situar en les 40 diàries i l'origen torna a ser Xtec i Google, com de costum. Ja en tenim una altra per explicar.

Avui hi he tornat a publicar un article que ja tenia fet de l'estiu (beneïda antelació!) sobre format dels índex alfabètics amb LaTeX perquè ja em sabia greu no poder-hi fer res. Però és que fins avui no m'he posat al dia. No dic avançar feina, que no n'avanço massa, només em conformo amb posar-me al dia i no tenir res endarrerit, que per enguany ja és prou.

Espero que aquesta setmana que comencem pugui començar a treballar amb els materials de Moodle en castellà sobre els que he pensat traduir el text des del català i les il·lustracions fer-les animades a partir del Wink, que produeix unes excel·lents animacions Flash. De tota manera hauria de repetir les captures de pantalla, oi? Doncs posats a fer-ho, fer-ho bé.
Publica un comentari a l'entrada