diumenge, 26 de novembre de 2006

Moodlers

Divendres vam anar a sopar els profes del curs D136. Bé, no tots, faltaven l'Àlex i l'Antoni que tenien compromisos, però la resta hi érem tots. Vam anar a les 15 Nits i ens ho passarem d'allò més bé.

Varem estar xerrant de tot: de Moodle, de l'ensenyament públic i privat i dels problemes que té cadascun d'ells. De la història més recent i de la més antiga, del menjar i del beure.

No vàrem poder fer una taula rodona per problemes del local: és més aviat allargat, però poguérem parlar força i compartir moltes experiències. Sembla estrany. Una dotzena de persones ben diferents per edat, feina i procedència unides per un nexe comú: Moodle.

Tot i que penso que hi ha alguna cosa més, no és solament Moodle. Hi ha d'haver algun interès per sota la pell que ens fa innovar, que ens dóna ànims per seguir provant coses, fracassant, tornant a aixecar el cap i tornem-hi que no ha estat res. Ara mateix compartim Moodle, però estic segur que sense Moodle igualment seguiríem fent coses, molt diferents de les que estem fent ara, però estaríem allà, al peu del canó rumiant i provant. Tres pobles per davant dels buròcrates.

Publica un comentari a l'entrada