dijous, 13 de juliol de 2006

Vídeos de final de curs

Youtube sembla ser el lloc de moda. Si fins ara rebia enllaços a pàgines web, ara el que més rebo són enllaços a vídeos de Youtube.

Es tracta d'un lloc que allotja gratuïtament vídeos domèstics o descarregats i editats a partir d'una televisió. Té un potent motor de cerca que permet trobar vídeos per títol o per etiquetes. Sí, aquí també les famoses tags també funcionen: quan un usuari registrat hi carrega un vídeo té la possibilitat d'etiquetar-lo i, d'aquesta manera, serà més fàcil de classificar, més endavant.

Avui he acabat una escola d'estiu sobre Moodle, naturalment. Mentre els deixava anar quasi tot el que sé sobre Moodle m'he adonat com n'és de potent aquest programari. En concret parlava de RSS i m'he adonat, de cop i volta, de la potència de Moodle i de com actualitzat que està. Com s'hi podrà mai comparar un programa que des de la seva creació ja està tancat, tot i dir-se de "codi obert"? Una "cosa"així mai aconseguirà reunir darrera seu una comunitat com ho fa Moodle

Parlant de programari lliure. Fent clic aquí podreu veure els vídeos de les V Jornades de Programari Lliure de la UPC. En concret, la Taula rodona sobre si està linux preparat per l'usuari inexpert (o sigui, jo) amb les intervencions més destacades.
Publica un comentari a l'entrada