dimarts, 18 de juliol de 2006

MoodleZine

MoodleZine és la revista electrònica de Moodle. Pel novembre passat van treure el primer número que consistia en un PDF que es podia imprimir en un A3 de manera que sortien 4 fulls parlant de Moodle. Recordo que s'avançaven caracterítiques de Moodle 1.6 i hi havia "casos reals" de profes que estaven encantats/des amb Moodle. Senzillet però efectiu.

Pràcticament tot el curs ha estat el mateix número exposat a al portada i avui, que m'estic despedint de coses i llocs fins al setembre, m'he fixat que hi havia anunciat el nº 2 de la revista amb data de publicació d'aquest juliol. Hi he anat i, enlloc de més del mateix, m'he trobat tot un lloc web dedicat a ser la revista de Moodle: MoodleZine

Hi ha força articles interessants, entre els que he de destacar el d'en Marc Alier sobre el Wikis, el seu tema preferit i on està treballant tant i tant. Quan sigui gran m'agradaria tenir l'ímpetu i l'entusisame d'en Marc, és infatigable. També es parla de blogs, del Google Trends i Moodle (recordeu l'entrada d'aquest blog sobre el tema?) i de la Moodle Teacher Certifications, un curs que, si el superes, dóna lloc a una certificació sobre la teva expertesa en Moodle. No estaria malament tenir-la i presentar-la al currículum: pour épater les bourgeois.

Una bona manera de potenciar Moodle.
Publica un comentari a l'entrada