divendres, 27 de juliol de 2007

Escala en wifi

Quan jo era petit hi havia un programa a la tele (la única tele) que es deia Escala en Hi-Fi. Presentava les "novetats" musicals del moment amb actors qeu feien placback dels doscos del moment. Tot en blanc i negre, clar.

Ara jo estic d'Escala en WiFi, connectat per la wifi en una escala entre un destí de vacances (Fuerteventura) i l'altre (Toomuchclean of the Jungle). Estric preparatn coses per quan estigui desconnectat i tingui el temps que no solc tenir la resta de l'any. El meu pensament aquest any va per aprendre alguna coseta de base de dades, en concret MySQL, novetats de LaTeX, que tinc bastant deixat i vull preparar coses per CataLaTeX, i Moodle 1.8

Ja m'he instal·lat el Wamp 5 i Moodle 1.8.2 (no paren de treure una versió rera l'altra). Vull conèixer ben bé com va això dels rols i definir-ne, potser, algun que m'ajudi en la feina. També vull preparar alguna plantilla de curs que després en permeti avançar en la creació i disseny de cursos.

Pel que fa a LaTeX, tinc el DVD de TeXLive, el darrer en TeX, LaTeX, ConTeXt, etc. Ara mateix me l'estic instal·lant al portàtil sota win perquè sota l'Ubuntu no me'n surto. El que sí he fet a Ubuntu és instal·lar-me el Kile i totes les dependències: tex-common i tex-bin; tot i això li trobo a faltar molts paquets. si molt convé me'ls instal·lo del disc del TexLive. La idea és treballar una miqueta a fons TIKZ, el paquet de dibuix que dóna directament uns pdf's perfectes sense passar per PS i de la mà d'en Will Tantau, el creador de Beamer.

Bé, ja tinc feina per davant. A més vull començar a mirar cosetes d'Inkscape, Scribus, ... en fi, que no m'ho acabaré.

Bon estiu!
Publica un comentari a l'entrada