dilluns, 9 de juliol de 2007

Abans de plegar

Un parell d'apunts ràpids abans de marxar de (molt merescudes) vacances:

  • el superMegaMoodle d'Xtec ja corre. Avui s'ha presentat en petit comité, però "apunta maneras" que dieun dels toros. Una trentena de centres comencen a experimentar i a trencar-lo. Perfecte, no se'n sortiran i acabarem amb un espai Moodle per cada centre de Catalunya. Uau! Qui ho hagués dit encara no fa un any! Com canvien les coses ( i les persones, que les fan canviar, cada cop ho tinc més clar: una idea no tira endavant si no hi ha algú que l'empenyi. I ara tenim en Jordi Vivancos).
  • la MoodleNoUniMoot: trobada semblant a la MoodleXtecMoot de Tarragona l'any passat, però a Càceres i amb abast ibèric. Ja he contactat amb els col·legues canaris i ara toca als andalusos. L'Àngels s'encarrega del capítol català. A veure si ens surt una cosa ben interessant, podria ser una primera pedreta d'una bona pila.
  • un contacte m'ha recordat els famosos "10 desitjos" del profe envers Moodle. Els he estat revisant i, deprés de 3 anys, 3, encara són vàlids. El que passa és que n'hi ha més de desitjos satisfets ara per ara amb Moolde. Potser aquest estiu m'hi poso i en trec uns quants més (25 me'n demanava l'Eloy Lafuente).
Publica un comentari a l'entrada