dijous, 19 d’octubre del 2006

Inici de curs

Aquesta setmana, en concret dimarts passat, va començar el curs telemàtic d'Xtec D136 eLearning amb Moodle. Hi ha uns 300 i escaig de participants, fet que ha obligat a muntar 13 grups de 25 persones per poder-lo atendre: tot un èxit per ser Xtec i Moodle.

La preparació ha estat, i és, molt interessant. Com que jo havia fet aquest curs durant el primer quatrimestre d'enguany, faig una proposta als altres profes. Ells se la miren amb "carinyu" i la milloren moltíssim. Al final, entre tots, fem una versió ampliada i millorada que és la que presentem als estudiants. Mentre tant hi ha un continu de missatges al fòrum de profes que, potser, és el més interessant del curs, pel moment. N'estem aprenent moltíssim.

Cal dir que el grup de profes és la flor i nata del moodlerisme al nostre país, tots i totes són autèntics cracs de Moodle i només s'ha de veure qui diu la diu més bona. És un plaer treballar així.

Pel que fa als participants hi ha de tot, des d'autèntics frikis que el que voldrien és canviar l'arquitectura de la BD, fins a profes normals i corrents que volem saber què és això de Moodle, del que tothom parla. Una autèntic mosaic 'interessos i objectius.

Per altra banda no paren d'arribar-me propostes sobre Moodle. Malauradament el meu dia només té 24 hores i no puc arribar a tot arreu, així que derivo encàrrecs i em quedo amb els que puc/podré abastar i que trob interessants. Avui, però, he aconseguit companyia i crec que no solament em servirà d'ajut sinó que millorarà molt allò que pugui oferir. És una crac de l'aplicació didàctica de Moodle, per què ens hem d'enganyar.