diumenge, 17 d’abril del 2005

Internalmail i LaTeX

Aquesta setmana ha vingut marcada per dos fets:

Primer: la implementació a nivell d'estudiants del mòdul de correu intern Internalmail. És una mica pesat de donar d'alta les bústies, però espero trobar la manera de fer-ho més senzill. També penso que el professorat de cada curs pot fer una part de la feina tot donant d'alta les bústies entre els estudiants del seu curs.
He preparat també un tutorial destinat als estudiants on s'explica com utilitzar el servei. L'he fet amb LaTeX i, com sempre, el resultat és espectacular.

Segon: he imprès unes targetes utilitzant l'estil ticket.sty de LaTeX. No ha anat malament del tot atesa la dificultat de centrar exactament allò que vols en un espai tan petit com és una targeta. Penso que amb una mica més de temps que li dediqui m'acabaran surtin "clavades".

Per altra banda segueixo publicant de tant en tant (a mesura que el temps m'ho permet) el resultat de les meves investigacions amb LaTeX a la web cataLàTeX. No té moltes visites, però en té. I com que el tema no és precisament molt conegut penso que no està malament. Si tinc una mica més de temps potser començo una mena de curs introductori a base de posts i enllaços.