dijous, 24 de juny del 2004

Un bon sant

Aquest és un bon sant. I és que em reincorporo a la vida normal, corrent, monòtona i avorrida. Què bé! Ja tinc l'alta per dilluns.

Han estat quasibé tres mesos llaaargs però que he aprofitat per a fer una sèrie de coses que, amb el poc temps de què disposo normalment, no hauria pogut fer.
He redactat una sèrie de documentació que ens feia falta i no teniem. He fet la web nova del "centru". He penjat una pila de coses meves (i encara me'n queden més). I he après a fer anar LaTeX.

Amb LaTeX passa una cosa curiosa: no fa res que no pugui fer l'Acrobat writer amb documents word o OOwriter. així que un es podria preguntar: per què LaTeX?
Per "puntillo". Perquè em venia de gust. "Hasta" per provar-ho.
Era un repte i l'he assolit. I això és el que fa seguir.
Deu ser la mateixa sensació d'aquell que fa un cim, acaba una carrera o resol un enigma. És la sensació d'haver superat els esculls i sortir-se'n visctoriós, de marcar-se un objectiu i lliutar fins a assolir-lo. És la filosofia hacker, oi?

Tornaré a fer servir LaTeX a partir d'ara? Penso que sí, però com a hobby. Com faré servir DocBook. Molt probablement editaré amb un processador de textos i, en acabat, faré els canvis oportuns per obtenir el resultat desitjat.

I si no, el temps ho dirà.

Per cert, un enllaç amb trucs per LaTeX de la Univ. de Murcia.