dijous, 16 de desembre del 2004

Gaim i MI

Ahir a la nit l'Imma i la Trini es vàren prestar a fer un altre experiment per provar la missatgeria instantània MI. Les havia convocat jo, amb més gent, per tal de provar el darrer programa que m'havia instal·lat, el Gaim, del que ja vaig parlar com a client de MI de diferents protocols (Jabber, MSN, AOL, etc). I va anar prou bé.

Una cosa que no acabo d'entendre, però és el funcionament de les sales. Pel que vaig arribar a esbrinar quan fas clic sobre el nom d'un contacte connectat s'obre una finestra per fer un xat a dos. Però per a què hi hagi més gent has d'obrir una sala i convidar als contactes (a través d'un missatget o avís) a entrar-hi. Si no et conviden no hi pots entrar, vet aquí el truc.

Va funcionar molt bé tant el programa com la sala tot i que no hi vàrem estar-hi massa estona (tots anem cansats/des). I se'm va acudir fer de cara al gener encara una tercera prova, però aquesta amb usuaris de Jabber d'altres servidors fora de smi.xtec.es. Quan ho tingui més rumiat ja ho explicaré.