dimarts, 24 de desembre de 2013

postach.io

Hi ha moltes eines per crear blogs. Des de les més potents i sofisticades (aquest mateix blogger o wordpress) fins a eines més senzilles que es poden editar des del web o bé en local i, en acabat, penjar al web.

Però avui volem destacar-ne una especialment interessant. Es tracta de postach.io. És una aplicació a la que s'entra identificant-se amb l'identificador d'Evernote i que permet publicar algunes notes del propi Evernote com a entrades d'un blog.

En voleu veure una mostra? Visiteu LaTeX memo http://jqueralt.postach.io/, un lloc on publico notes que prenc sobre solucions que trobo interessants a TeX Stack Exchange http://tex.stackexchange.com/

Com funciona postach.io? Molt senzill: només cal tenir un compte a postach.io  crear-se un blog, configurar-lo (és molt senzill) i aleshores a Evernote creem un notebook nou (jo li dic postach). Quan faig una nota nova, si tinc la intenció de publicar-la, trio abans el notebook postach, faig la nota amb tota la potència de l'editor de l'Evernote i quan acabo l'etiqueto amb l'etiqueta published. Automàticament apareix publicada al blog de postach.io. Genial.

Si fins ara publicar era fàcil, ara, amb eines com aquesta, encara ho és més.
Publica un comentari a l'entrada