diumenge, 21 de setembre del 2008

Maleducat

Els meus amics/geus i coneguts/des deuen pensar que sóc un maleducat perquè ni contesto correus, ni missatges ni, amb prou feines, trec el nas pels fòrums de moodle.org o faig una entrada en aquesta bitàcola. Si alguna coseta puc fer és algun que altre twitter, que és el més ràpid.

Però no és que sigui maleducat, és que les meus dies tenen 24 hores, de les quals vinc a dedicar a la feina una mitjana de 12 diàries i a resoldre assumptes urgentíssims, un parell més. De manera que poc temps més em queda.

Aquest és el pitjor inici de curs des de fa anys, fins i tot supera al del curs 2006-07 que va ser brutal. La causa és un cúmul de factors que s'han ajuntat i que fan difícil sortir-se'n en el calendari que tenim marcat. Clar, la solució seria deixar-ho tot per més endavant, però estem en un ofici en el que, si volem donar un mínim de servei, hem de respectar els terminis que nosaltres mateixos anunciem. L'altra solució és no patir gens, treballar el més justet per a què no ens fotin al carrer i donar les culpes de tot als altres.

Quines ganes tinc que passi tot això! Mentres tant, companyes i companys, si voleu res de mi, doneu-me una mica de temps. De seguida tornaré a ser persona.