dilluns, 23 de febrer del 2004

Alguna coseta sí que he pogut fer en XML. He anat provant les diferents marques de DocBook per fer taules, inserir enllaços interns i externs, imatges, etc. Ha funcionat tot prou bé, tret d'un petit problema amb la compilació de taules degut a (com sempre) una xorrada: la versió del Document: amb la 4.2 no anava, però sí amb la 4.1 Quan te n'adones i veus quina ximpleria t'agafa una ràbia, però és que les màquines són totxes com elles soles.
Parlant d'una altra cosa. Xtec ha llençat un sistema de missatgeria instantània basat en Jabber, un estàndard de codi lliure. Es tracta d'una aplicació basada en Java que obre un petit programet per fer xats i enviar missatges. Va costar d'entrar-hi però amb un xic d'ajuda de l'Imma ja hi soc. Però hi estic jo sol i és una mica avorrit. A veure si convenço algú i la fem petar.
Pot ser una bona alternativa al Messenger que, tot i la publicitat, tan bons resultats ens va donar. La canalla el fan servir i estan encantats de xatejar amb els/les amiguets/es.