dimecres, 17 de maig del 2006

Tossuderia

La tossuderia, acompanyada per petites dosis de sort, pot arribar a donar excel·lentes resultats. Aquest matí hem anat amb l'Àngels a la URV de Tarragona per plantejar la idea de la MoodleXtecMoot. Ella ja hi havia contactat i ja tenien una primera aproximació al que pretenem, però avui ha estat el definitiu.
Hem explicat el que volíem i hem estat veient com encaixar-ho amb les peces de la MoodleMoot i de la Jornades Edutec. I al final hem quedat que podria estar a MoodleMoot. De fet un gran honor.

Penso que la idea que hem plantejat pot ser novedosa i interessant: reunir una pila de profes moodlers en una sala d'on pengem una pila de pòsters on els centres expliquen què fan amb Moodle.
S'organitzen grupets d'assitents al voltant d'un o una moolder que els fa seguir un itinerari de pòsters depenent del tema d'interès, s'aturen davant els pòsters, els autors expliquen i responen preguntes i, al final de l'itinerari, es fa una posada en comú.
És evident que no tothom pot veure tots els pòsters d¡aqiuesta manera (tot i que restaran exposats i amb els autors amatents a donar explicacions) però facilitarà el contacte i agilitarà la presentació. Al final ve la posada en comú i, sobretot, es dóna una llista d'adreces d'interès.

Es nota qui té interès en què les coses funcionin i ganes de treballar.